Sunday, August 29, 2010

Aku masuk pertandingan vol. 1

Buat kali pertamanya, aku nak masuk pertandingan anjuran penulis blog mama tisya. Sebenarnya tak payah buat entry pun tapi saja je ak nak mengabadikan detik2 indah ini heh! Anda pembaca budiman sekalian kalau nak masuk sekali meh la tak keluar peluh pun...



(ni aku copy bulat2 dari blog mama tisya)
syarat2nye senang je
jd follower MamaTisya
copy & paste banner di atas di sidebar anda (tkpyh buat entry)
dengan tajuk "MamaTisya Duit Raya 2010 Giveaway"
dan jgn lupa link back banner tersebut ke MamaTisya
lps tu tinggalkan link blog anda & email anda di entry komen ini
Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM.ORG
dan akan mendapat RM 10 each (ikhlas dr ku)
bermula 27 Ogos hingga 2 September 2010
tepat pukul 1.00 ptg


**yg tk memenuhi syarat akan automatik disqualified without notice
**keputusan adalah MUKTAMAD dan akan diumumkan secepat yg mungkin
**duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti

Moh le kite masuk!

2 comments:

Yorke Kun said...

antara p'tndingan yg ak xkn join..TERPAKSA FOLLOW DULU! haahhaa

almutarjimah said...

apa boleh buat aku kan mata $$ haha